Love Love

Câteva cuvinte despre proiect
Noua linie fashion LOVE LOVE si-a facut aparitia la inceputul anului 2013, fiind o alternativa ideala, accesibila si seducatoare la moda high street. Totul a inceput cu LOVE, iubirea, sentimentul complex pe care il porti cu tine in fiecare zi, pe care il daruiesti, il investesti in tot ceea ce faci si evolueaza impreuna cu tine. Fiecare tinuta LOVE LOVE se naste nu numai din pasiune, ci din iubire si dezvaluie o poveste unica. Repetitia LOVE LOVE accentueaza faptul ca adori sa iubesti, sa te iubesti si sa fii iubita!

LOVE LOVE te cucereste cu linii simple, insa detalii cu atitudine – decupaje cu spatele gol, transparente senzuale, imprimeuri in voga si culori puternice. Stilul LOVE LOVE este modern si fermecator, lasandu-se descoperit treptat prin shooting-ul inspirational al fiecarei colectii noi si prin sentimentele trezite de purtarea pieselor LOVE LOVE.

LOVE LOVE iti pune la dispozitie un shop online cu design minimalist si usor de accesat, cu modalitati de plata rapide si sigure. LOVE LOVE actualizeaza colectia de piese vestimentare pentru a fi in acord perfect cu evolutia activitatilor din agenda ta.