Web Hosting

Servicii de web hosting complete

Serviciul de gazduire web hosting oferit de Web Design Agancy permite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice sa aiba un site web accesibil pe Internet. Va punem la dispozitie resurse tehnice partajate sau dedicate ale unui server online, pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie vizibil in reteaua globala.

Pe langa spatiul de stocare pe server, clientii nostri pot beneficia de servicii web mail, instalare si backup baze de date, instalare si backup aplicatii web, analiza trafic, precum si de alocarea la cere a unor resurse suplimentare.

Intrebari frecvente

Ce este un server web ?

Un server este un computer cu o arhitectura dedicata, capabil sa stocheze website-uri, documente si, practic, orice tip de aplicatie web. Serverul web care dispune de o conexiune la internet foarte puternica, prin intermediul careia poate raspunde unui volum ridicat de solicitari venite din partea utilizatorilor, sau a altor servere web.

Ce este un domeniu web ?

Domeniul web este un nume care identifica o adresa IP a unui server pe Internet. El reprezinta componenta principala din adresa URL a site web, si de aceea fiecare nume de domeniu este unic.

La alegerea unui nume de domeniu e bine sa optati pentru o varianta scurta si usor de retinut, care are legatura cu activitatea dummneavoastra, sau pur si simplu va reprezinta intr-un mod atractiv si original. Numele ales poate avea maxim 63 caractere, fiind permise literele alfabetului latin (a – z, A – Z, fara diacritice), cifrele arabe (0 – 9) si semnul minus ( – ).

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai