Recomandari

Pot sa spun ca a fost o colaborare fructuoasa, ca am gasit un colectiv tanar, dar bine pregatit din punct de vedere profesional, facand din tineretea echipei dvs. un avantaj si nu o scuza, asa cum se-ntampla de cele mai multe ori, o echipa cu deschidere catre noutati si catre propunerile venite din partea mea, cu idei si cu sfaturi dintre cele mai bune. Ceea ce a rezultat e usor de vazut, probebe.ro fiind un site reusit, bine structurat, usor de folosit si foarte bine optimizat, drept dovada fiind primele locuri pe care le ocupa la o cautare cu principalele motoare de cautare. Sunt foarte multumita de colaborarea cu echipa de la Web Design Agency, fiind mereu placut surprinsa de promptitudinea si de profesionalismul cu care mi-ati raspuns la orice fel de solicitare.

Angelica Teodorov / ProBeBe

Administrator la SC TOM ASIG SRL, societate care se ocupa cu inchirierea autoturismelor. As dori sa multumesc Web Design Agency pentru colaborarea pe care am avut-o pana in acest moment, o colaboare pe cat se poate de buna si cu rezultate dovedite. Serviciile voastre de web design sunt de cea mai buna calitate. Pentru aceasta va multumim.

Surubariu Stefan Laurentiu / Rent a car

Echipa Web Design Agency: o echipa tanara, dinamica, de profesionisti IT inzestrati cu o putere de creatie deosebita. Drumul pe care l-ati ales presupune munca asidua, continua, deschidere pentru tot ce este nou, dar si multe satisfactii deoarece „produsele” realizate sunt vazute de o lume intreaga! Ati pornit bine si veti ajunge departe. Multa bafta!

Maria Muntmark / Solaria

Va multumim pentru profesionalismul si meticulozitatea de care ati dat dovada in realizarea site-ului firmei noastre, precum si pentru promptitudinea cu care raspundeti de fiecare data cand avem nevoie de sprijinul dumneavoastra. Va uram succes in continuare in activitatea pe care o intreprindeti!

Daniela Marinescu / Director Executiv – PROFIMOB

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai