sammarinamedical.ro / Clinica medicala in Constanta

Categorie
Medical

Website
www.sammarinamedical.ro

Client
Sammarina Medical

Sammarina Medical pune la dispozitia pacientilor in mod gratuit, pe baza biletelor de trimitere specifice, toata gama de analize de laborator decontate de CAS Constanta.

Policlinica SAMMARINA MEDICAL este rezultatul spiritului intreprinzator al unui grup de oameni dornici sa isi valorifice capacitatile in domeniul medical, managerial si comercial.

Aceasta initiativa a venit ca raspuns la nevoia potentialilor beneficiari cat si a personalului medical pentru servicii de cea mai inalta calitate.

Pusa in slujba pacientului, politica investitionala a vizat crearea unei dotari cu aparatura de laborator de ultima tehnologie, recrutarea unui personal medical de un profesionalism recunoscut si nu in ultimul rand satisfactia deplina a beneficiarilor acestor servicii.

Astfel, dotarea de exceptie, complet automatizata a laboratorului (imunoanalizor pe chemoluminiscenta, analizor de hematologie, echipament de electroforeza, analizor automat de biochimie) permite realizarea in conditii de exactitate, rapiditate si confidentialitate maxime toata gama de analize de biochimie, imunologie, markeri tumorali, hematologie, urina, microbiologie, citologie, electroforeza.

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai