popascismea.ro / Restaurantul Popas Cismea

Categorie
Prezentare

Website
www.popascismea.ro

Client
Pontus Cismea SRL

Un local in stil rustic dobrogean cu terasa si foisoare din stuf, ideal pentru petreceri private stropite din abundenta cu vinuri alese din podgoria Murfatlar.

Piatra de temelie a restaurantului Popas Cismea a fost pusa in anul 1967, intr-o locatie fara egal plina de verdeata si aer curat la marginea orasului Constanta.

Din dorinta de intimitate si identitate, s-a dorit realizarea unui local in stil rustic dobrogean cu terasa si foisoare din stuf, unde aveau sa se organizeze petrecerile private ai mai-marilor vremii, cu mici, miel la protap, gratar de scrumbie si crap de Dunare sau vanat la cuptor … toate stropite din abundenta cu vinuri alese din podgoria Murfatlar.

Incepand cu anul 2002 Popasul Cismea a renascut, recastigand incet, incet farmecul si caldura de alta data, datorita unor oameni care au pus aici suflet, daruire si experienta.

In ultimii 10 ani, restaurantul a avut cinstea sa organizeze evenimente de mare amploare cum ar fi: Ziua Marinei Romane, Ziua Petrolistului, Ziua Energeticianului sau Ziua Politiei; protocoale si banchete cu invitati de seama – toti presedintii Romaniei, reprezentanti ai partidelor politice si ai bisericii – insa cel mult ne mandrim ca am putut fi partasi la cele mai importante zile din viata oaspetilor nostri.

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai