cazare-corbu.ro / Pensiunea Eclipse

cazare-corbu

Categorie
Turism

Website
cazare-corbu.ro/

Client
Pensiunea Eclipse

Cazare la Marea Neagra

Pensiunea ‘’Eclipse’’ se bucura de o asezare deosebita chiar pe malul Lacului Corbu cu o priveliste nespus de frumoasa, fiind amplasata in Com. Corbu cunoscuta si sub numele “Ancora Deltei”, avand Plaja Corbu aproape de localitate la mai putin de 3 minute de mers cu masina si plaja Vadu la 12 minute de mers cu masina.

Doar pe aceste plaje te poti bucura de linistea si intimitatea atat de dorite intr-o lume atat de tumultoasa. Pensiunea ‘’Eclipse’’ gazduieste singurul centru de observare astronomica a sistemului solar echipat cu doua telescoape performante, iar acest lucru ofera un peisaj de basm atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii. Pensiunea dispune de 10 camere spatioase si confortabile denumite fiecare in parte dupa Planetele Sistemului nostru Solar si un Restaurant ả la carte unde se serveste mancare bio.

Te asteptam cu un nou concept de cazare, pentru a gazdui turisti din toate colturile lumii oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare dar si distractie . Recreerea si petrecerea timpului intr-un mod placut sunt atribute care conteaza, de aceea organizam seri tematice, karaoke, jocuri si concursuri unde va indemnam sa participati.
La noi dorim sa te simti in largul tau astfel incat va punem la dispozitie plaja privata si ponton pe malul Lacului Corbu, iar pentru copii am creat spatiu de joaca modern cu piscina si teren de tenis.

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai