Optimizare SEO

Servicii de optimizarea SEO pentru site-uri si magazine online

Optimizarea pentru motoarele de cautare ( Search Engine Optimization ) presupune o serie de strategii si metode avansate care au ca scop obtinerea unui ranking maxim in paginile cu rezultate la cautari pentru expresiile cheie vizate.

De ce ai nevoie de optimizare SEO pentru site-ul tau ?

Optimizarea SEO este o investitie absolut necesara pentru asigurarea unui flux constant de vizitatori pe site.

Deoarece mediul online este intr-o continua expansiune, atat numarul utilizatorilor avizati cat si volumul tranzactiilor a crescut exponential. In consecinta, orice companie sau antreprenor care doreste sa ramana competitiv intr-un mediu din ce in ce mai dinamic si imprevizibil cum este internetul, este obligat sa capitalizeze cat mai bine aceasta sursa de vizitatori si clienti.

Cum functioneaza optimizarea SEO ?

Primul pas in campania de optimizare SEO este indentificarea cuvintelor si expresiilor cheie cu un volum suficient de cautari si un potential de conversie ridicat. In continuare, atat platforma web cat si continutul site-ului vor fi optimizate tinand cont de cei mai importanti factori SEO. Un proces de optimizare implementat riguros asigura atat indexarea completa a site-ului in motoarele de cautare, cat si o evolutie favorabila in raport cu site-urile concurente.

In cele mai multe cazuri insa, accesul in prima pagina SERP ( Search Engine Results Page ) poate fi extrem de dificil, datorita numarului foarte mare de site-uri concurente si mai ales campaniilor agresive de promovare derulate de firmele concurente. De aceea, procesul de optimizare SEO nu poate avea succesul scontat fara o campanie de link building axata pe obtinerea de linku-uri de calitate si recomandari din partea altor site-uri cu autoritate si page rank superior.

O data cu atingerea pozitiilor dorite, apare de asemenea necesitatea monitorizarii constante a rezultatelor de procesului de optimizare SEO si centralizarea lor intr-un raport periodic, astfel incat deficientele si evolutiile negative aparute pe parcurs sa poata fi anticipate si rezolvate cat mai eficient.

Web Design Agency

Oferim servicii web complete adaptate la modelul de business al clientului si pastram o comunicare deschisa pentru a valorifica toate oportunitatile online.

Contacteaza-ne

+40 722 810 870
office@webdesignagency.ro
Suna acum pentru o estimare gratuita.
Copyright © 2004 - 2017 Web Design Agency - Web design profesional pentru tine si clientii tai